Returpolicy:

• Om du vill ångra ditt köp (nedanstående anvisningsregler), ladda ner avbeställningsformulär, fyll i och returnera det till kundsupport via e-post (neuvonta@husqvarnagroup.com).

Avbeställningsformulär

• Följ dessa steg:

- Fyll i avbeställningsformuläret och bifoga en kopia av din orderbekräftelse. Returnera båda till kundsupport.

- Förpacka samtliga artiklar i originalförpackning. Föremål som köps som set måste returneras som set med samtliga artiklar.

- Lämna in produkten/produkterna till din valda/närmsta återförsäljare eller returnera produkten/produkterna per post till Husqvarna tillsammans med en kopia av din orderbekräftelse och avbeställningsformulär. Husqvarna står för returkostnader.

• Pengar (exklusive frakt) kommer att återbetalas om ovanstående krav är uppfyllda.

• Om du har ytterligare frågor, kontakta oss via neuvonta@husqvarnagroup.com.

Godkännande av artiklar för retur:

• Kunder har rätt att returnera köpta föremål utan att ange orsaken inom 30 kalenderdagar från det datum de mottagit dessa artiklar från säljaren eller säljarens representanter. Artiklarna kan returneras om de är i ursprungs skick så som konsumentegenskaper, fabriksetiketter och originalförpackning. För att returnera föremålen måste kunden lämna in kopian av inköpsbevis och fylla i avbeställningsformuläret.

Produkter med garanti:

• Under garantiperioden har kunderna rätt att rapportera eventuella upptäckta fel och efterfråga reparation till Husqvarna inom rimlig tid. Det enda undantaget är fel som orsakats av felaktig hantering av varorna av kunden. För mer information se villkoren. Policy för retur och återköp