Bedrijfsinformatie:

Husqvarna Belgium S.A.
Vestigingsadres:
Avenue des Artisans 50, Z.I. 2
B-7822 ATH (Belgium)
Telefoonnummer: 027209212
Bereikbaarheid:
Van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 16.30 uur
E-mailadres: info@husqvarna.be
Bedrijfsnummer: 0400.604.654
BTW-nummer: BE 0400 604 654


Contactformulier


U kunt ons ook bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen. Als u vragen heeft, vult u dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw gegevens worden verzameld door Husqvarna België (in overeenstemming met het privacybeleid van het bedrijf) voor het verwerken van uw bestelling en het verstrekken van gerelateerde updates Privacybeleid

Als u ons uw persoonlijke gegevens en uw toestemming geeft om informatie over onze producten, diensten en acties te ontvangen, zullen wij uw informatie uitsluitend verwerken en gebruiken voor informatie over onze producten, diensten en promoties. Uw toestemming om informatie over onze producten, diensten en promoties te ontvangen, kan te allen tijde en zonder opgave van redenen kosteloos voor de toekomst worden ingetrokken. U kunt uw toestemming herroepen door een e-mail te sturen naar het volgende adres (info@husqvarna.be) of per post op het volgende adres (Husqvarna Belgium S.A., Leuvensesteenweg 542 planet II E, 1930 Zaventem).